Jens kjører sag.

Telefon / 905 61 372 Epost / jensfrone@yahoo.no Adresse / Elveveien 4, 1870 Ørje

Om oss

Byggmester Jens Frøne har siden oppstarten i 2003 vært opptatt av kundens ønsker og deres muligheter for å nå sine drømmer på en trygg og god måte.

Vi har med årene tilegnet oss god erfaring og kompetanse på eldre hus og deres opprinnelige utseende. Vi utfører for det meste oppdrag i Indre Østfold der hovedtyngden av arbeidsoppgavene består i tak, dører og vinduer, kjøkken og bad.

Tak- og energieffektivisering av eldre eneboliger og tilbygg på hytter er et stadig mer etterspurt marked. Nye eneboliger, hytter og garasjer er selvfølgelig også en del av vår hverdag. Vi har etter hvert også vært innom noen Landbruksbygg.

Byggmester Jens Frøne består i dag av totalt 5 ansatte. Alle våre ansatte innehar svennebrev eller mesterbrev i tømrerfaget. Vi er også godkjent lærebedrift og vurderer fortløpende behov og ønsker om lærlingplasser i vår bedrift.

Vi har også etablert en rekke samarbeidspartnere inne alle fagfelt til byggeprosessen som Gravere, rørleggere, elektrikere og blikkenslagere.

Vi kan også være behjelpelig med prosjektering, tegninger og søknader i forbindelse med eneboliger og hytter.

Vi har vårt nedslagsfelt i Indre Østfold, men skulle det være spørsmål om andre steder så ta gjerne kontakt med Jens på telefonnummer eller e-post oppgitt nedenfor.

Bilde av Jens Frøne.

Jens Frøne

Jens Frøne er daglig leder i firmaet. Han tok fagbrev i tømrerfaget i 1998. Mesterbrevet i Bygg og tømrerfaget er fra 2006.